Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aizen Sousuke

2012.08.01

Aizen Sousuke

Ötödik osztag (volt) kapitánya

Magasság: 186cm
Súly: 74kg
Születésnap: Május 29
Hivatás: Lidérc Vezető

Zanpakutou: Kyouka Suigetsu

Sokan azt hitték (és még a mai napig is hiszik), hogy egy ember, aki jószívű, kedves és igazságos, de ez csak álarc! Valójában, olyan ember, aki könnyen átver mindenkit, és könnyen összeugraszt közeli barátokat is.

 

Shikai

Neve: Kyouka Suigetsu

Szólítás: Törj szét!

Aizen zanpakutou-jának valódi ereje a teljes megtévesztés. Kardja segítségével játszotta el halálát. Gin az egyetlen aki rájött a gyengepontjára. Ha a kardot megfogja az ellenség mielőtt a hipnózis elkezdődne , akkor a technika semmit nem ér ellene.

 

Bankai

???

 

Teljes átalakulása

Egyéb:

100 évvel ezelőtt

Sokat nem tudunk a multjáról , de az biztos hogy sokáig az 5. osztagnál szolgált. Hirako Shinji volt a kapitánya és Aizen ekkor még csak hadnagy volt. De mikor Shinjin és 7 másik halálistenen kisérletezett, a lidércé válás titkát keresve, a fiatal Ichimaru és Tousen már Aizent szolgálták. Késöbb az 5. osztag kapitánya lett és Ichimaru a hadnagya, Tousen a 9. kapitány lett. Aizen nagy tehetségnek gondolta Hinamorit, Kirát, és Renjit, ezért a lányt a hadnagyává tette , Kirát Ichimaru hanagyává választotta és a lázadó típisu Renjit inkább a 6. osztaghoz küldte.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.