Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hitsugaya Toushiro

2012.08.02

 Hitsugaya Toushiro

Tizedik osztag kapitánya

Magasság: 133cm
Súly: 35kg
Születésnap: December 20
Hivatás: Halálisten

Zanpakutou: Hyourinmaru ( Jégförgeteg)

Hitsugaya nagyon fiatal. Eddigi legfiatalabb kapitány, sokan mondják hogy ez egy csoda.Régen és most is a legjobb baraátja Hinamori. A fehér haj és a smaragd zöld szem a képességére utal. Kb olyan magas mint Rukia. Szabványos kapitányi ruhája van és egy zöld színű selyem övvel. Eléggé komoly, nem szereti ha viccelődnek vele. Matsumoto, a hadnagya, különösen fel tudja bosszantani egy-egy beszólásával. Az is nagyon idegesíti, amikor Ichigo Hitsugaya kapitány helyett csak simán Toushiro-nak hívja.

 

Shikai

Neve: Hyourinmaru (Jégförgeteg)

Szólítás: Szárnyalj a fagyott égben jégförgeteg!

A zanpakutou egy vízből és jégből álló sárkány hoz létre, amit Hitsugaya szellemi energiája tart össze. Hatalmas erővel és sebeséggel csap le az ellenfélre. Ha esetleg nem találja el elsőre a célpontot, Hitsugaya képes továbbra is irányítani.

 

 


 

Bankai

Neve: Dai Guren Hyourin Maru

Hitsugaya vállain jégből készült szárnyak jelennek meg, amik úgy néznek ki, mint egy sárkány szárnyai. A zanpakutou azonnal megfagyaszt bármit, amihez hozzáér, valamint távolra is használható, mint a shikai formája.

Technikái:

Bankai regenerálás: A hátán lévő virágok azt mutatják hogy mennyi ereje van még. De ha légkörben lévő víz részecskéket megfagyasztja akkor feltudja magát erősíteni.

Sennen Hyourou: Hatalmas jégoszlopokat hozz létre ami körbe keríti az ellenséget , és hírtelen össze nyomja azt és megfagyasztja.

Hyoten Hyakkaso: A hátán lévő szirmok eltünnek és az égen megjelenik egy hatalmas felhő . Hózáport indít az ellenfélre és amihez ,hozzá ér a hó az egyből meg fagy, és nagyon nehezen lehet kivédeni.

Ryusenka: Amikor Hitsugaya egy nagy vágással megtámadja az ellenséget akkor az befagy és széttörik.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.