Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ichimaru Gin

2012.08.01

Ichimaru Gin

 Harmadik osztag kapitánya

 

Magasság: 185cm
Súly: 69kg
Születésnap: Szeptember 10
Hivatás: Lidérc Kísérő

Zanpakutou: Shinsou (Szentkard)

A titokzatos, hunyorgó szemű és látszólag örökké jókedvű kapitány mosolya mögött nem egészen az lakozik, mint akit elsőre hiszünk. Ichimaru szándékai nem tiszták, soha nem tudni, mit is gondol igazából. Egykor Aizen kapitány hadnagya volt. Különleges kapcsolat fűzi Matsumoto Rangiku-hoz, a 10. osztag hadnagyához. Gin egyszer megmentette az akkor még kislány Rangiku életét, s ő az egyetlen, akivel jó a viszonya, és viszonylag őszinték a megnyilvánulásai.

 

Shikai

Neve:Shinsou (Szentkard)

Szólítás:Gyilkolj Szentkard!

Képes nagy sebességgel megindítani a pengéje növekedését az ellenfele felé. Általában mindent elpusztít, amit eltalál. A kard hossza ekkor még csak 100 kardéval egyenlő.

Bankai

Neve: Kamishini no Yari

A kardja már eléri a 13km! Ez a kard nem a leghosszabb, hanem a leggyorsabb. Ez a képes leginkább a penge hosszméretén lehet észre venni. Ha valaki a kard előtt áll akkor egy szempillantás alatt átdöfi a célpontot.

 


Egyéb:

100 évvel ezelőtt

Már kiskorában nagy tehetségnek számított. Aizen alatt szolgált már ekkor és 3. tiszti szintet érte el . Később mikor Aizen lett a kapitány , Gin lett a hadnagya.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.