Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kuchiki Byakuya

2012.08.01

Kuchiki Byakuya

 Hatodik osztag kapitánya

Magasság: 180cm
Súly: 64kg
Születésnap: Január 31
Hivatás: Halálisten

Zanpakutou: Senbonzakura (Ezervirágszirom)

Ő és alkapitánya, Renji mentek el Rukiáért Karakura városába. Ekkor találkozott legelőször Ichigo-val, akit könnyen legyőzött. Byakuya elég... furcsa személyiség, legalább is ez az én véleményem. Nyugodt típus is, meg nem is. Csöndes típus is, meg nem is.

Ő Rukia bátyja, de nem a vér szerinti! Rukia nővére ugyanis Byakuya felesége volt. Rukia nővére a halála előtt arra kérte Byakuyát, hogy mondja azt Rukiának, hogy ő a bátyja.

 

 

Shikai

Neve: Senbonzakura (Ezervirágszirom)

Szólítás:Hullj le Ezervirágszirom!

 A penge ezernyi apró pengére oszlik szét, amik a fényben úgy néznek ki, mint ha virágszirmok lennének. Mire az ellenfél észrevenné már késő.


Bankai

Neve: Senbonzakura Kageyoshi (Ezer ragyogó virágszirom)

Szólítás: Semmisítsd meg Ezer ragyogó virágszirom!

 Hatalmas kardok emelkednek ki a földből, amelyek aztán megszámlálhatatlan apró pengére oszlanak széjjel .A pengék támadásra és védekezésre is használhatók. Olyan gyorsan mozognak, hogy szemmel lehetetlenség követni. Byakuya bankai-jának végső formája a Hakutieken.

Technikái:

Senkei: Sok kardot hozz létre ami a harc teret jelképezi , ezt a technikát inkább arra használja hogy egy pengébe több erő legyen. És ezt a technikát védőfal ként is használhatja. Byakuya a senkei-t eddig háromszor használta.

 Gokei: A több mint 100 millio kis penge egy gömb formában körbe veszi az ellenfelet, és ebből már nem tud kimenni az áldozat. És befejezés ként az összes penge a gömb közepe felé halad.

Hakuteiken: Fehérszárnyak leszenk a hátán ami nagy sűrűségű szellemi energia , még nem derült ki de szerintem ezzekkel a szárnyakal nem tud repülni. Ebben a formájában a kardja sulyos sérüléseket tud okozni.

Egyéb:

100 évvel ezelőtt

Már ekkor keményen edzett hogy kapitány lehessen egyszer és kövesse a családja szokásait. Még ilyenkor nagyon vidám egy fiú volt és Yourichi volt a mestere aki megtanitotta a villámlépést.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.