Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kurotsuchi Mayuri

2012.08.03

Kurotsuchi Mayuri

Tizenkettedik osztag kapitánya

Magasság: 174cm
Súly: 65kg
Születésnap: Március 30
Hivatás: Halálisten

Zenpakutou: Ashisogi Jizou (Aranyfejűdémon)

 A 12. osztag kapitánya és a Technológiai Fejlesztési Iroda vezetője. Mayurit 12. kapitánynak választották meg mikor Uraharát száműzték, és Mayuri lépett a helyére mivel hogy Urahara megfogatta hogy ha ő elmegy akkor Mayuri lesz a kapitány. Kurotsuchi Nemu a hadnagya, aki nem ember. Nemu-t Mayuri elmondása szerint ő maga teremtette és rakta össze. Mayuri igazi arcát egyszer láthatjuk a sorozatban. Nagyon szeretett Quincy-ken kisérletezni.

 

 


Shikai 

Neve: Ashisogi Jizou (Aranyfejű démon)

Szólítás: Mereszd a karmod Aranyfejű démon!

Ebben formában a kard is különös kinézetet kap, akárcsak a gazdája. A kard három ágú lesz, középen a penge hosszabb, ami mérget jutatt a testbe ha megvágják vele az ellenfelet. Ez a méreg blokkolja az agyból a végtagokba futó ingereket, így a célpont mozgásképtelen lesz.


Bankai

Neve: Konjiki Ashisogi Jizou

(Mennyei aranydémonlárva vagy Aranyszínű szent démonlárva)

A zanpakutou egy féreg szerű lénnyé alakul , amely hatalmas mennyiségű erős mérget bocsát ki magából és testéből kardokat képes növeszteni.

Egyéb:

100 évvel ezelőtt

Sokáig börtönben ült, de Kusike mikor kapitányá választották akkor kiszabaditotta őt. Mayuri csak egy feltétellel ment ki ha Kisuke meghal, akkor ő lesz a 12. osztag kapitánya és a fejlesztési részleg igazgatója.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.