Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kyouraku Shunsui

2012.08.01

Kyouraku Shunsui

Nyolcadik osztag kapitánya

Magasság: 192cm
Súly: 87kg
Születésnap: Július 11
Hivatás: Halálisten

Zanpakutou: Katen Kyoukotsu (Égvirág démona)

Vicces, béke szerető ember, csak akkor harcol, ha feltétlenül szükséges. Kedveli a nőket és az italt, ezzel őrületbe kergetve a hadnagyát, Ise Nanao-t, vagy ahogy ő szólitja - Nanao-chan-t.  Neki és Ukitake-nak van csak 2 kardja. Ő ,és legjobb barátja Ukitake Juushiro, voltak (Yamamoto után) az első kapitányok a lelkek városában.

 

 

Shikai

Neve: Katen Kyoukotsu (Égvirág démona)

Szólítás: A virág förgetegben sírnak az istenek, ha tombol a vihar démonok nevetnek, Égvirág démona!

Kinézetre arab stílusú, széles pengékkel redelkező kard. Képessége hogy gyerekjátékokból valóságot csinál. Például havalaki árnyékra lép az meghall és szineket kell mondani egymásnak és akin van olyan szín ott kell megtámadni.

Technikái:

Kageoni: A kardja segítségével eltud rejtőzni az árnyékba és onnan elő jönni. De ezt Kyourakunak meg kellett kérnie a kardját mivel őneki nem volt kedve.


Bankai

???

Egyéb:

100 évvel ezelőtt

Arcban csak annyit változott hogy bajsza más volt neki régen. Már ekkor a 8.osztag kapitánya volt. Lisa volt a hadnagya , aki nagyon jól képzett egy halálisten volt. Őt küldte megnézetni Kensei féle csapatot. Nanaoval is találkozott mikor még kislány volt, és már kiskorába megmondta neki hogy a hadnagya lesz majd.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.