Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Soi Fong

2012.08.01

Soi Fong

(Shaolin Fon)

 Második osztag kapitánya

Magasság: 150cm
Súly: 38kg
Születésnap: Február 11
Hivatás: Halálisteni / Különleges alakulat Parancsnoka

Zanpakutou: Suzumebachi (Gyilkos darázs)

  Ő a különleges alakulat vezetője, és a 2. kapitány . Vakon követi a törvényeket és bárkit, aki megszegi azokat, kegyetlenül megbünteti. A hadnagya Ohmaeda Marechijo. Annak idején Yoruichi volt a "mestere" .

 

Shikai

 

Neve: Suzumebachi (Gyilkos darázs)

Szólítás: Döfd belé a fullánkod Gyilkos darázs!

A kard különleges átalakuláson megy át. Egy kesztyűhöz hasonlít, ami rátekeredik Soi Fong karjára, középső ujjánál hosszabb és hegyes végű, mint egy "darázs fullánkja". Ha valakit megszúrnak vele, a szúrás helyén egy mintázat alakul ki. Ha sikerül ezt a pontot újra eltalálni az illető meghal.


Bankai

Neve: Jakuho Raikoben

A Bankai sérti a büszkeségét, ezért nem szokta haszálni, emellett a titkos hadtestnél nem is túl praktikus a nagy mérete. A támadásakor egy hatalmas fényalábot lő ki.


Egyéb:

Technikái:

Villámcsapás: Egyszerre használja a kidou és a pusztakezes technikát, ekkor olyan hatalmas energia szabadul fel a karokbol és a hátból , hogy ott a ruha el is tűnik, mert így praktikusabb.

 

 

100 évvel ezelőtt

Soi és családja mindig a Shiohin háznak szolgált, már évszázadok óta. De ha a vizsga nem sikerül, hogy felvegyék a titkos hastestbe akkor örökre száműzik a családból. Régen Shaolin Fon volt a neve de csak akkor lett a neve Soi Fong mikor a titkos hadtestbe lépett. Nagyon keményen edzett, de az osztag kapitánya, Yourichi nem őt választotta arra hogy ő legyen a 12. osztag kapitánya. Mikor kiderült hogy Kisuke az, akkor nagyon mérges lett. Yourichi-t számüzték és el kellett mennie a Tiszta lelkek városából. Ezt Soi nem tudta és úgy fogta föl, mintha Yoruichi elárulta volna.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.