Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Shihouin Yoruichi

2012.08.01

Shihouin Yoruichi

 

Magasság: 158cm
Súly: 42kg
Születésnap: Január 1
Hivatás: Nemes

 

Yoruichi egy nemesi család tagja, bár nem igazán viselkedik úgy, mint egy nemes. Régebben a 2. osztag kapitánya volt, abban az időben utasította a fiatal Soi Fong- ot, hogy hívja őt a keresztnevén, de mivel Soi nem akarta ezt elfogadni, így vonakodva, de beleegyezett, hogy hívja őt Yoruichi-samának. Amikor először megjelenik a történetben, Yoruichi már nem kapitány, helyét átvette Soi Fong. Egészen Yoruichi távozásáig nagyon jó kapcsolatot ápolt Soi-val, és egy este megígérte neki, hogy soha nem hagyja el, de másnapra Yoruichi távozott a Lelkek világából.

 

Egyéb:

Technikái:

Villámcsapás: Egyszerre használja a kidou és a pusztakezes technikát, ekkor olyan hatalmas energia szabadul fel a karokbol és a hátból , hogy ott a ruha el is tűnik, mert így praktikusabb. Ezt a technikát Yourichi fejlesztette ki.

 

100 évvel ezelőtt

Yourichi egy nemesi családban nőtt fel. A családban ő volt az első nő aki a titkos hadtest vezetője lett. Már ekkor nagyon jó barátja volt Urahara Kisuke aki a 3. tisztje volt, de őt akarta a 12. osztag kapitányának ami meg is valósult. Yourichi a kis Byakuyának volt az edzője , akinek megtanította a villámlépést. Ő is segített Uraharának mikor a vaizardok létre jöttek és a tette következményei elől menekülve inkább távozott a Tiszta lelkek városából.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.