Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Urahara Kisuke

2012.08.01

Urahara Kisuke

Magasság: 183cm
Súly: 69kg
Születésnap: December 30
Hivatás: Halálisten / Bolt Tulajdonos

Zanpakutou: Benihime (Hercegnő)

Urahara egykoron a 12. osztag vezetője volt, ám elhagyta a Tiszta lelkek városát. Ő hozta létre a Ginkongai-t (lélek cukor) és Gigai-t (rossz test). Az egyszerű halandók világában egy boltot üzemeltet Urahara Shop néven. Amikor kiderült, hogy Rukia-t halálra ítélték, azonnal Ichigo segítségére siett. Egyébként egy nagyon jópofa, örökké bolondozó figuráról van szó, aki még a legkomolyabb helyzetekben is képes kivágni magát. Annak idején ő szabadította ki a börtönből Mayuri-t , mert segítséget kért tőle. Kisuke volt az első igazgató a fejlesztési részlegnek

 

Shikai

Neve: Benihime (Hercegnő)

Szólítás: Táncolj Hercegnő!

A penge színe feketévé változik, a markolat díszesebbé válik, vége pedig 45 fokban a penge felé hajlik. Az Énekelj/Sírj parancsak képes egy „Vérköd pajzsot” létrehozni, mely visszaveri a legtöbb támadást. Ugyanezzel a parancszóval képes egy erős, cerohoz hasonló vörös energiagömböt lőni ellenfelére. Urahara a botjában tárolja, melynek alján ott van a lángban égő koponya, mellyel képes a lelket eltávolítani a testből.

Technikái

Shibari Benihime (Kösd meg, Benihime): Ezzel a technikával képes lefogni az ellenfelet a földre egy hálóval.

Juzu Tsunagi (Fonódjatok össze) : Ekkor a hálon kis energia bombák jelennek meg , amik össze vannak kötözve.

Hasobi Benihime (Játsz a tűzel, Benihime): Végül az egész háló és az energia bombák felrobbanak.

 

Bankai

???

 

Egyéb:

100 évvel ezelőtt:

Urahara , Yourichi alatt szolgát a titkos hadtestnél. De Yourichi , Kisuket akarta megválasztatni a 12. kapitányként, mivel az ottani kapitány a 0. oszatgba ment át. Kisuke kapitány lett de ennek Hiyori az ottani hadnagynak nem tetszett. Kisuke megalapította a fejlesztési részleget és ő lett az igazgató. Börtönből kihozta még Mayurit is hogy segítsenki neki a póttestek létrehozásában. Mikor egy pár kapitány és hadnagy már éppen hollowá alakultak akkor megjelent Kisuke és Tessai, és segítettekneki. Létre hozta a lélekbontó kapszulát , amit Aizen nagyon megszeretne szerezni. A 46-ok tanácsa ezért a huzásáért Kisuket örökre száműzték a lelkek világából.

Találmányai:

Lélek cukorka: Ez egy kis cukorka amiben egy lélek található. Ha élőlénybe vagy akár éllettelen tárgyba beletesszük akkor egy modosított lélek kerül bele. Ami eddig volt benne lélek az kiesik és a modosított lélek lesz benne.

Lélekbontó gömb: Ez egy kis gömb ami képes a halálisten és a vaizard közti erő határt felbontani.

Gigai: Két fajtája van . Az egyik képes gyógyitani lelket a másik egy csali testet hozz létre amit felkell fújni.

Lélekbe temetés: Ez egy olyan technika ami képes egy lélekbe sérülés nélkül egy kis tárgyat tenni, ezt a technikát elösszőr Rukián csinálta.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.