Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ishida Uryuu

2012.07.31

Ishida Uryuu

 

 

Magasság: 178cm
Súly: 68kg
Születésnap: Március 14
Hivatás: Quincy, tanuló

 

Noha a felszínen ő a zseni az iskolában és az osztályban, Ishida valójában egy quincy (Kuinshī), az utolsó tagja egy eltűnt szerzetes rendnek, akik a lidécekre vadásztak. A nagyapja képezte ki, mivel apja nem akarja folytatni a quincy hagyományokat. A halálisteneket ellenfélnek tekinti, őket hibáztatja nagyapja haláláért, mivel nagyapját öt hatalmas lidérc támadta meg, a halálistenek pedig már nem tudták megmenteni, emellett a quincy-k már ősidők óta a halálistenek ellenségei. Később Ishidával szövetséget kötnek Ichigo-ék.

 

 

Technikái és felszerelése:

 

Quincy íj : A Quincyk egyik alap technikája. Az íjat a kezükön lévő kis karkötővel képesek létre hozni és kell még hozzá megfelelő lélek energia. Minden Quincynek más alakja van az ijjának.

Quincy karkötő: Ennek a segítségével képesek az ijjat létre hozni. A karkötő lehet más alakú pl. a nagyapjának egy kis csillag van a kezén.

Quincy nyilak: Ishida a történet elején még nem tudott olyan sok nyilat kilőni , de idő közben egyre többet lett képes kilőni. Minél nagyobb a tulajdonosa ereje annál nagyobb a nyíl, habár ez igaz ugyis hogy minél nagyobb az ereje annál több nyilat képes kilőni pl. 1200-at.

Seele Schneider: Az alakja mint egy kardé. Nagy lélekerő kell ahoz hogy létre hozza ezt. Ishidának több ilyen nyíl van a felszerelései közt. Az nyíj egyik képessége még hogy képes elnyelni a környezete lélekenergiáját. Seele Schneidert használhatja nyílként is , ami sokkal erősebb mint egy átlagos nyíl.

Sprenger: A Quinyk legerősebb technikája ez. Öt Seele Schneidert kell a földbe bele állítani és a mezőn belül egy hatalmas robbanás jön létre. Ezt a gintou folyadékkal lehet elinditani , amit rá kell csöpögteni az egyik Seele schneiderre. A hátránya az hogy nehéz elő készíteni ezt a támadást.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.