Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kurosaki Ichigo

2012.07.31

Kurosaki Ichigo

Magasság: 174cm
Súly: 61kg
Születésnap: Július 7
Hivatás: Tanuló / Halálisten / Vaizard

Zanpakutou: Zangetsu (Holdpenge)


Ichigo egy 15 éves, középiskolás diák. Furcsa, narancssárga hajszíne miatt folyton belekötnek. Általában hamar túlteszi magát a piszkáláson, valahogy minden alkalommal megoldja.

Eddig igen átlagosnak hangzik, de van egy különleges képessége: látja a szellemeket, beszélget is velük.

Ha ez nem lenne elég, egy napon váratlanul halálisteni erőre tesz szert, amikor találkozik Kuchiki Rukiával. Innentől fenekestül felfordul az élete. Amikor tudomást szerez a Lelkek világa arról, hogy Rukia átadta erejét egy embernek, Rukiát halálra itélik. A Lelkek világa kiküldi Kuchiki Byakuyát és Abarai Renjit, hogy vigyék vissza Rukiát a Lelkek világába, hogy végrehajthassák a büntetést. Innen kezdődnek Ichigo kalandjai, amikor megpróbálja megmenteni Rukiát... 

 

 

 

Shikai

Neve: Zangetsu (Holdpenge)

Szólítás: -

Mindíg aktív. A penge 1 nagyméretű, konyhakésre, vagy hasítóbárdra emlékeztető alakot vesz fel. Érdekessége. hogy se keresztvasa se hagyományos értelemben vett markolata nincs, a penge elvékonyodó része szövettel van betekerve, ez alkotja a "markolatot". A szövet általában az egész kardot takarja, csak harc közben kerül le a pengéről, ekkor a markolatról lóg le. Ennek több gyakorlati haszna is van, pl.: az Ikkaku elleni harcban Ichigo a sebesült kezét kötötte be vele, de ennél fogva képes a feje felett is pörgetni a kardját, ezzel nagyobb sebzés elérésére képes. Általában a hátán hordja. A Holdpengének van 1 különleges támadása, a Getsuga Tenshou. Ennél a támadásnál Ichigo a saját szellemi energiájával felerősíti a holdpenge csapását, amely így a pengét elhagyva egy erős távolsági támadássá alakul. Ezt sokáig véletlenszerűen használta, harcban, tudatosan először Byakuya ellen alkalmazta.

 

 

 

Bankai 

 Neve: Tenza Zangetsu 

Ez a lelkek világának talán legkisebb méretű bankai-ja. A penge átalakul egy egyszerű fekete katanává, a markolatának végéről egy rövid fekete lánc lóg le, melynél fogva szintén lehet pörgetni a kardot. Bankai állapotban Ichigo öltözéke is megváltozik, mely egy fekete köpenyből áll, ami nagyon hasonlít a kard szellemformájának köpenyéhez. Ez a bankai a sebesség növelésére épít, segítségével Ichigo még arra is képes volt, hogy kivédje Byakuya bankai-jának támadását. Ezen kívül bankai állapotban Ichigo képes fekete színű Getsuga Tenshou-t lőni, melynek ereje messze meghaladja a shikai állapotúét.

 

 

 

Technikái:

Getsuga Tenshou:  Ezt shikai alakban is tudja használni , habár akkor kékszínű a támadás és gyengébb, mint bankai formában. Ekkor a támadás nagyon mozgékony tud lenni . Ha a maszkot felveszi akkor még erősebb lesz a támadás.

 

 Hollow maszkja

 

Egyéb:

Lidérc alakja

Mikor a Vaizardok Ichigot képezték akkor jött elő ez a lidérc formája. Ekkor Ichigo a lelkében harcol és nem tudja hogy mit csinál a teste. Nagyon erőssé válik ilyenkor , nagyon gyorssá és a regenerálási képessége is nagyon jó. Ebben a formájában bizonyitotja azt hogy Vaizard tud lenni. Sikerül legyőzni a félelmetes lidércet és Ichigo ezentúl már csak a maszkját viseli ha kell.

 

 

Második alakja:

 

Ez a második alakja. Ezt akkor jött létre mikor Orihime kécségbe esetten sírt és Ichigo belső lidérce feléllett. Ez a forma még erősebb mint az elöző , főleg a ceroja. A 4. espadat sikerült legyőzni ezzel a technika segítségével, de majdnem megölte Ishidát is, mert ekkor Ichigo nem tudja irányítani a testét.

Cero

Ez egy igazi lidérc cero. Ami sokkal erősebb , mint Ulquiorra különleges cero-ja, nagyon pusztító.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.