Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Abarai Renji

2012.08.24

Abarai Renji

Hatodik osztag hadnagya

 

Magasság: 188cm
Súly: 78kg
Születésnap: Augusztus 31
Hivatás: Halálisten

Zanpakutou:  Zabimaru (Bestia)

Renji a legszokatlanabb karakterek közül az egyik a Bleachben; Hosszú vörös haja van, amit általában magas lófarokban van és az egész felsőtestét törzsi tetoválások borítják. Ezek a tetoválások segítenek a teljesítményében. Mikor Byakuya kapitány lett akkor Renji lett a hadnagya. Kitartó és soha nem adja fel a harcot, mint Ichigo. Renji a fiút a riválisának és jó barátjának tekinti. A halálisten iskolában ismerte már Rukiát , Kirát és Hinamorit. Az is különlegessé teszi, hogy hadnagyként képes a Bankai-ra.

 

 

Shikai

Neve: Zabimaru (Bestia)

Szólítás: Üvölts Bestia!

A kard pengéje szelvényekre bomlik, amelyek egy rugalmas anyaggal vannak összekötve. A szelvények mindegyikéről egy pengére merőleges „fog” nyúlik le. Renji képes a a szelvényeket egymástól függetlenül használni, de ez nagyon megviseli a kardot.

Technikái:

Higa Zekko: Ezt a technikát bankai formában is tudja használni. A kardja szét esik és a levegőbe szálnak ahonnan , mint éles fogak lezuhannak az áldozatra. 


Bankai

Neve: Hihiou Zabimaru (Kígyófejű Bestia)

A kard egy csigolyákból álló kígyóvá válik, melynek csigolyái nagyon hasonlítanak a Shikai állapot szelvényeire. Ha a kígyót csigolyákra szedik, Renji akkor is képes összerakni, mert a csigolyákat Renji szellemi energiája köti össze.

Technikái:

Hikotsu Tahiou: Ehez a támadáshoz nagy lélek energiát kell felhasználnia és ezért egy csatában nem használja sokszor.

Lélek energia kötés: Renji bankai szét esik és a kis gyűrűk körbe veszik az ellenséget , és azt egy lélek energia kötéllel lefogja.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.