Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


8. fejezet- Lara és a vérfarkas

2012.03.15

-Lara... el kell mondanom valamit.- mondta Rain halkan.
-És mi lenne az? Mondd csak.- Szólt Lara kissé bizonytalanul.
-Tudod... Én nem az vagyok akinek gondolsz engem... David elmondta , hogy mire gondoltál, amíg aludtál... Meg azt is, hogy mit álmodtál...-Mondta mosolyogva. Lara elvörösödött.
-Az a... Nem illik... beleolvasni más gondolataiba!!!- Mondta Lara.
-Én kértem meg rá... engem hibáztass...- Úgy tűnt, Rain eléggé magára vette a dolgot- Sajnálom. Tényleg nagyon nagyon sajnálom... Kérlek bocsáss meg... Tény..
-Jaj ne már... nem szeretem ha valaki folyton bocsánatot kér- Lara olyan típus volt, aki nem szerette ugyanazt a dolgot folyamatosan hallgatni, mert kikészültek tőle az idegei. Ezt már tavaly az iskolai évnyitón is bebizonyította. De most nem részletezem, mert kikerekedne belőle egy egész könyvsorozat is.
- Oké. De bocs...
-Mit mondtam?!- Szólt lara bohókásan.
-Szóval amit el akartam mondani... Nos...- Eddig elég határozott volt, de mostanra már csak dadogott - Én... Tudom... Tudom, hogy... Nem akartam de... Én csak... Nem tehettem mást...
- Bökd már ki az isten szerelmére!!! Nem győzöm kivárni!!! Mire kidadogod megőszülök!!! -Lara már tényleg türelmetlen volt.
- Na jó... - Eltelhetett egy perc is mire Rain összeszedte magát és kibökte. Nagyon hadart, hogy mielőbb túllegyen rajta, de Lara így is hatalmas megdöbbenéssel hallgatta: -A családodat már nagyon rég ismerem. Amikor először változtam át vérfarkassá, akkor éppen nálatok voltunk.
A szüleink jóban voltak, és gyakran látogattunk benneteket. Amikor átváltoztam, még nem tudtam irányítani, és... - Rain hanjában érződött, hogy már csak egy kicsi választja el attól, hogy ne kezdjen el sírni - teljesen vad voltam... mindenki próbált lefogni, de így is... - ekkor kifakadt. Eltakarta az arcát. Látszott rajta, hogy nem akarja, hogy lara úgy lássa az arcát, hogy sír. -Én... ÉN ÖLTEM MEG A CSALÁDODAT!!! -Lara egyszerűen nem akart hinni a fülének. Egyszerűen nem volt képes elhinni. És hogyhogy nem emlékszik rá? Ez is egy olyan furcsaság volt, amit csak Rain és David tudhatott...
-Kérlek... Ne hazudj nekem!!! Nem... nem te voltál igaz?! Csak próbálsz átverni engem!! -De Lara minden reménye elszállt, amikor Rain elvette az arca elől a kezét, és kisírt szemmel, szipogva bólogatott a fejével, nem.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.