Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


9. fejezet- A látomás

2012.03.21

(Lara szemszögéből nézve)

Teljesen kikészültem. Nem tudtam elhinni, hogy Sofia volt fiúja (Erre magától is rájöttem, mondani sem kellett), Aki mindig is tetszett nekem... amellet, hogy vérfarkas, még az én családom gyilkosa is... Ez egyszerre sok nekem!!!
-Lara... Lara.. Jól vagy... Lara!!!! - Kiabált Rain, de semmit sem hallottam belőle... Nem ájultam el, nem is aludtam, és abban is biztos voltam, hogy még életben vagyok... De akkor miért nem érzek, miért nem hallok, miért nem látok semmit csak a végtelen feketeséget... Aztán megjelent egy fénypont. Az apró pötty egyre növekedett... majd egyszer csak eltűnt a sötétség és semmi más, csak a fény... megjelent két alak és fák, bokrok, egy folyó, a háttérben egy apró kunyhó... és végül kibontakozott a két alak is... két fiatal fiú. Egyikük kísértetiesen hasonlított Rain-ra, de a másik egyáltalán nem volt ismerős. Barrna volt a haja, a szeme pedig zöld színű volt. Bementek a házba... Bent volt egy kislány... igen, az én voltam. Volt bent két felnőtt férfi, az egyikük haja már ősz volt, a másiknak pedig szőke haja volt. Mindketten ültek a kanapén, és beszélgettek. Volt bent egy nő is, akinek vörös haja volt. Egy másik fiú is volt, pár évvel idősebb, mint
Rain. Neki is szintén vörös haja volt, de ő nyugodtabbnak tűnt, mint a többiek. Egy idősebb lány is volt a házban, de ő csak állta az ajtóban. Rá jól emlékszem. Ő a nővérem. Ő gondoskodik rólam. Ő még él... És nagyon hasonlított rám már akkor is. Ez a ház... megvan honnan ismerős! Ez Rain-ék háza... Már mindenre emlékszem! Az ősz hajú férfi Rain nagypapája, a szőke hajú férfi pedig az apám. Rain-t már beazonosítottam, a barna hajú fiú az öcsém, a vörös hajú nő... igen... ő az anyám... És persze az ajtóban álló lány a nővérem.... Ekkor Rain hirtelen... elkezdett átalakulni vérfarkassá... Aztán mészárlás és vér... a nővérem a nyakába kapott, elkezdett futni, csuklón ragadta a másik vörös hajú fiút is.. és kirohantunk az ajtón... messze, messze... És újból megjelent a fényesség, aztán elsuhant a sötétség is, és megláttam Rain aggódó tekintetét.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.