Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Friends forever...- A halott raktár 3. fejezet

2011.12.10

Amikor felébredtem, bár nagyon fájt minden porcikám, legfőképp a hátam. Mivel azonban a kíváncsiságom felülkerekedett a fájdalmon, elindultam felkutatni azt a különös helyet, ahová csöppentem. Raktárnak tűnt. Tele volt dobozokkal, lepedővel lefedett ágyakkal. Nagyon kíváncsi voltam, hát lerántottam az egyik fehér vászonlepedőt. Hatalmasat sikítottam, az ablakok szinte beleremegtek, amikor megláttam mi rejtőzik a takaró alatt: Egy hulla! Pár percig mereven álltam egy helyben, remegő végtagokkal. Aztán vettem a bátorságot és kicsit közelebb mentem. Féltem, rettentően de vettem a bátorságot, megérintettem a halott bőrét, abban a hitben, hogy lehet, csak gumibábuk... de nagyot tévedtem.Valóban egy halott emberről van szó. Azonnal a kijáratot kezdtem keresni. Pár percnyi bolyongás után végül ráakadtam. Elindultam befelé. Egy furcsa folyosó volt. nagyon magas, de annál keskenyebb. A falak valamiféle vörös színű kőből voltak, amiket nem igazán tudtam beazonosítani.
Ahogy egyre beljebb értem, egyre többször hallottam sikításszerű hangokat, de nem törődte velük. 
Egyszer csak egy falba botlottam.
-Hmm... Kell lennie valamlyen titkos ajtónak, de hol? -tűnődtem magamban, de közben fel sem tűnt, hogy a hátam mögött egy szőrös alak vár arra a pillanatra, amikor észrevétlenül lecsaphat. Kis idő múlva végül is megtaláltam a titkos ajtót, ami igazából nem is volt olyan titkos, csak teljesen be volt nőve mohávan, és beleolvadt a környezetébe. Lenyomtam a kilincset és bekukkantottam. Egy furcsa helyiség volt. Azonnal hangosan mormolni is kezdtem, hogy mi van bent:


-Nézzük. Egy polc tele üvegcsékkel, egy ágy, egy asztal és szék, koporsók, egy hatalmas ketrec benne egy Lara, láncok, egy vámpír... MICSODA???? Egy Lara és egy vámpír? Ezt biztosan csak álmodom... Becsukom a szemem, elszámolok háromig, aztán felkelek a jó meleg ágyamban... - de sajna nem így történt. Még mindig ott ácsorogtam az ajtóban, teljesen tehetetlenül, és látva, ahogy a legjobb barátnőm egy ketrecben fekszik mozdulatlanul...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.